Met een Outdoor LED scherm voor uw commercials, reclame boodschappen en andere commerciële doeleinden, kunt u veel aandacht naar uw bedrijf, producten en diensten trekken. De schermen van LittleLED zijn een hoogwaardig visuele manier om uw doelgroep te bereiken, met hightech schermen van top kwaliteit. Ook voor evenementen, sportwedstrijden, festivals en buiten winkelcentra zijn Led schermen de meest dynamische reclameborden die uw boodschap veel aantrekkingskracht geven.

De nieuwste outdoor LED technologie

Inmiddels zijn veel bedrijven en organisaties u voor gegaan en vertonen hun videoboodschappen, afbeeldingen, animaties en reclame via opvallende LED-schermen. Denk bijvoorbeeld aan een grote videowall om uw reclame tot leven te laten komen of moderne gevelreclame aan of voor uw bedrijfspand. Met de nieuwste technologie die ledverlichting biedt, maakt een LED-scherm het mogelijk om in full color uw communicatie boodschappen of activiteit op een zeer aantrekkelijke wijze aan een groot publiek te tonen.

LED wall modulair samen te stellen tot elke gewenste afmeting

Onze LED-schermen zijn van de allerhoogste kwaliteit en modulair opgebouwd. Dat wil zeggen dat wij u deze in elk gewenst formaat kunnen leveren. Door te kiezen uit verschillende pixel afstanden, kunnen mooie effecten bereikt worden. Natuurlijk leggen wij u dit allemaal uit, zodat u altijd de beste keuze kunt maken. Hoe groter de kijkafstand van voorbijgangers en wandelend publiek, hoe meer afstand de pixels uit elkaar staan. Een led-oplossing is dan ook ideaal om als digitale billboard in te zetten.

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Waar wilt u advies over krijgen?

  Anti spam: wat is 4+7?

  Unieke manier om de aandacht van voorbijgangers te trekken
  Eindeloze mogelijkheden met modulaire ledschermen
  Geavanceerde LED technologie met laag energiegebruik
  Voor alle soorten video’s, promotiefilmpjes, reclame en acties
  Ideale ondersteuning bij evenementen en festivals
  LED display is geschikt voor muren, zuilen en grote billboards

  Een outdoor ledscherm vergroot de effectiviteit van marketing en communicatie

  Een LitteLED scherm is een dynamisch reclamebord geschikt om buiten te gebruiken. Met een buiten scherm voor uw commercials, reclames en andere commerciële doeleinden, trekt u veel aandacht naar uw bedrijf en producten. Op deze wijze kunt u op een hoogwaardige, visuele manier uw doelgroep bereiken. Hiermee laat u zien dat uw bedrijf op een moderne manier werkt en straalt u kwaliteit uit. De buiten schermen worden ook vaak gebruikt voor evenementen, sportwedstrijden, festivals en winkelcentra.

  Ledreclame van LittleLED vergroot niet alleen de effectiviteit van uw marketing en communicatie, maar ook uw branding en imago. Hoe vaker mensen uw naam, logo en merk onthouden, hoe sneller ze naar uw producten zullen vragen. Met de bij te leveren software kunt u zelf eenvoudig en wanneer u wilt uw reclame campagnes aanpassen, waardoor de effectiviteit van uw marketing activiteiten nog meer wordt vergroot.

  Lees ook de mogelijkheden voor het kopen of leasen van ledreclame. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen!

  Gratis advies ontvangen?

  Heeft u nog vragen of wilt u graag gratis advies ontvangen bij uw mogelijke aankoop? Binnen één minuut kunt u een verzoek bij ons indienen en dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

  Little LED is uw specialist in ledschermen kopen van hoge kwaliteit en duurzaamheid!
  Little LED is uw specialist in ledschermen van hoge kwaliteit en duurzaamheid! Wij gaan graag met u in gesprek!