Video displays & narrowcasting

LED scherm kopen

Bent u opzoek naar totaaloplossingen op het gebied van visueel reclame- en informatievoorziening? Dan bent u ook bij Little LED aan het juiste adres. De ontwikkelingen van de diverse soorten video displays en narrowcasting innoveren steeds verder door. Wij bieden allerlei mogelijkheden voor een goede prijs. Kortom, voor al uw video displays en narrowcasting producten is Little LED u van dienst. Neem voor meer informatie of eventuele vragen contact met ons op.

Instore displays

Op instore gebied zijn er vele mogelijkheden op het gebied van digital signing. Voor elk doel is een technische oplossing van toepassing, waarbij op projectbasis aan elke situatie de juiste invulling gegeven wordt.  Dit kan zowel een LCD als LED TV zijn, waarbij de professionele lijn van merken als o.a. Samsung, Philips, Dynascan. De instore oplossingen worden altijd als totaalproject opgeleverd, hierbij kunt u o.a. denken aan:

  • LED displays
  • Mediaplayers (narrowcasting)
  • Borg-/bevestigingssystemen
  • Montage
  • Aanleg elektra & data

Deze displays kunnen door zowel een ingebouwde als door middel van een externe (narrowcasting) mediaplayer aangestuurd worden. Maar ook voor zaken als beamers, videowalls, projectieschermen, draadloze presentatieoplossingen en alle overige digital signing producten bent u bij Little LED aan het juiste adres.

Narrowcasting

Narrowcasting is een totaaloplossing om al uw beeldschermen op afstand te beheren, aan te vullen en naar eigen wens volledig in te delen. De ontwikkelingen van de diverse narrowcasting systemen blijven maar doorgaan, waarbij de mogelijkheden steeds uitgebreider worden. Of het nu gaat om een losse LED LCD TV, een gehele LCD videowall of een volledige LED wall, met de juiste narrowcasting kunt u uw doelgroep zo efficiënt mogelijk bereiken. De software kan naar eigen invulling volledig per doelgroep, regio en locatie ingedeeld worden.