Indoor led scherm

Indoor led schermen zijn opgebouwd uit modulaire displays en elementen, die in bijna elk gewenst formaat en beeldverhouding opgebouwd kunnen worden. De verschillende mogelijkheden en pixelmaten hiervan worden steeds breder. Indoor led videowalls of led walls zijn de vernieuwing ten opzichte van de traditionele lcd videowalls. Het grote voordeel van indoor led schermen is dat er geen bezel of naad tussen elk display zichtbaar is en dat er veel flexibelere maatvoeringen mogelijk zijn. Indoor led walls geven door het grote formaat en door de hoge helderheid veel attentiewaarde.  De indoor led walls zijn hiermee uitermate geschikt voor grote publieke ruimtes, conferencerooms, winkelcentra & retail.

Een extra toegevoegde waarde van indoor led schermen in de publieke ruimtes is dat de advertentieruimte een bepaalde advertentiewaarde kan hebben. Wij kunnen ondersteuning bieden voor het vermarkten van de beschikbare reclame-/advertentieruimte. Op deze wijze kan  een verdienmodel gerealiseerd worden op dit digitale object en kan een investering gaan renderen.

Modulaire en dus flexibele maatvoeringen

Flexibele contentinvulling door afwisselende reclame uitingen

Geschikt voor grote (publieke) ruimtes & winkelcentra

Hoge attentiewaarde

Breed inzetbaar voor diverse doeleinden en gerichte communicatie

Onderhoudsvriendelijk product

Diverse & flexibele montagetoepassingen

Gebruikerservaring

‘De groot formaat indoor led schermen van Little LED zijn een goed alternatief voor de traditionele videowalls. Door de scherpe pixelmaten zijn de winkeliers toch in staat om op een uitgebreide wijze te adverteren op de led reclameschermen.’

Marvin Smiers – Reclanet

(Winkelcentrum Bloemendaal)

“Trek ook de aandacht van uw bezoekers door

groot formaat en de hoge lichtopbrengst” 

Heeft u nog vragen of wilt u graag gratis advies ontvangen bij uw mogelijke aankoop?
Binnen één minuut kunt u een verzoek bij ons indienen en dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Adviesgesprek
aanvragen

Offerte
aanvragen