Onze aanpak

Intake

Maatwerk kan in onze ogen niet geleverd worden zonder een goed beeld van uw organisatie en locatie. Om die reden komen wij altijd eerst op locatie voor een kennismaking met uw organisatie en een inventarisatie van de wensen en mogelijkheden.

Maatwerk advies

Op basis van uw wensen, behoefte, locatie en de gewenste led scherm(en) maken wij voor uw bedrijf een maatwerk advies. Hierin komt de optimale plaatsingslocatie, de perfect pixelmaat en de juiste grootte van het scherm aan bod.

Offerte

Op het moment dat u het eens bent met het aangeboden advies, zullen wij de daarbij behorende offerte aan u overhandigen. In deze offerte staat duidelijk omschreven welke led scherm(en) wij zullen leveren en monteren, onze leveringsvoorwaarden, werkwijze en optimale service.

Montage & Plaatsing

Wij verzorgen de montage en plaatsing binnen de geldende veiligheidsnorm, zodat de led scherm zowel tijdens plaatsing als daarna voldoet aan de normen en kwaliteitsvoorwaarden.

Training & instructie

Bij elke led scherm die wij leveren, ontvangt u duidelijke instructies in een korte training, zodat u precies weet hoe u zelf met de bijgeleverde software moet omgaan. Heeft u daarna nog vragen, kunt u natuurlijk gebruik maken van onze uitstekende service en nazorg.

Nazorg, service & onderhoud

Om de duurzaamheid en kwaliteit van uw led scherm te waarborgen, is er periodiek onderhoud vereist. Wij bieden binnen elke toepassing onderhoud op maat aan, waarbij u geen omkijken heeft naar zaken als defecten, storingen en noodzakelijk onderhoud.

Laat u goed adviseren en ga niet zonder meer in op een ogenschijnlijk leuke ledscherm aanbieding!
Little LED is uw specialist in ledschermen kopen van hoge kwaliteit en duurzaamheid!