Over Little Led

Little LED bestaat uit een team van enthousiaste marketing-, ICT- en technische specialisten met veel kennis en ervaring in de mogelijkheden van led schermen. Wij zijn continue bezig met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van led verlichting en de exploitatie van in- en outdoor led schermen. Op deze manier houden wij trends in de gaten en kunnen wij snel inspelen op de vraag in de markt. Een goed ingezet led scherm met de juiste communicatieve boodschappen, past goed binnen uw marketingplan en doeleinden.

Little LED staat voor oprechte passie en samenwerking, waarbij de wensen en toepasbaarheid van een klant belangrijker zijn dan het plaatsen van het grootste of duurste led scherm.

Onze missie

Als Led specialist zijn wij gefocust op de haalbaarheid en doelmatigheid van uw communicatieboodschap en denken hierin met u mee. Zo kunt u uw eigen ideeën aan ons kwijt en worden alle belangen perfect op elkaar aangesloten. Het gaat dus niet alleen om een led scherm kopen, maar juist om alle interessante mogelijkheden hiermee te ontdekken. Wij adviseren u hier graag over, zodat u alle kansen kunt benutten die er zijn. Wij bieden u een aantrekkelijke oplossing voor al uw communicatie boodschappen.

Laat u goed adviseren en ga niet zomaar ogenschijnlijk leuke ledscherm aanbiedingen kopen! Heeft u vragen over een ledscherm? Wij staan graag voor u klaar!

Onderscheidende kenmerken

✓ Sparringpartner in Led oplossingen voor uw bedrijf
✓ Wij streven naar optimale communicatie en korte lijnen
✓ Altijd maatwerk voor kleine en grote led schermen
✓ Eventuele financiering mogelijk bij led scherm leasen
✓ Zowel voor advies, montage en optimale support
✓ De beste nazorg en periodiek onderhoud van uw led scherm(en)

Onze visie

Little LED wil graag een brug slaan tussen de digitale en fysieke wereld, door communicatie dynamischer en aantrekkelijker te maken in de fysieke wereld. Inspelend op het gedrag, de interesses en wensen van potentiële klanten en doelgroepen, kan een goed geïnstalleerde led scherm met de juiste communicatie boodschappen bijdragen aan de branding, het imago en de marketing van uw bedrijf.

Ons team

Wij werken aan een langdurige relatie om uw indoor en outdoor media uitingen mede te helpen uitdragen. Als vooruitstrevende partners in goed werkende led oplossingen met de nieuwste technologie, heeft u aan ons een meedenkend team dat u zowel op adviesgebied, als financieel en creatief tegemoet komt.

Wij werken aan een langdurige relatie om uw indoor en outdoor media uitingen mede te helpen uitdragen. Als vooruitstrevende partners in goed werkende led oplossingen met de nieuwste technologie, heeft u aan ons een meedenkend team dat u zowel op adviesgebied, als financieel en creatief tegemoet komt.

Gratis advies ontvangen?

Heeft u nog vragen of wilt u graag gratis advies ontvangen bij uw mogelijke aankoop? Binnen één minuut kunt u een verzoek bij ons indienen en dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Little LED is uw specialist in ledschermen kopen van hoge kwaliteit en duurzaamheid!
Little LED is uw specialist in ledschermen van hoge kwaliteit en duurzaamheid! Wij gaan graag met u in gesprek!