Outdoor led scherm

Outdoor led schermen zijn de digitalisering en toekomst op het gebied van buitenreclame. Een outdoor led scherm is opgebouwd uit losse displays en/of elementen, waarbij middels deze modulaire oplossingen een outdoor led scherm tot bijna elk gewenst formaat opgebouwd kan worden. Outdoor led reclameborden hebben een extreem hoge helderheid en hiermee kan op een hoogwaardig visuele manier de doelgroep of passant op een creatieve manier bereikt worden. Outdoor led displays of outdoor led walls zijn de toekomst op het gebied van digitale buitenreclame en komen tegenwoordig terug in allerlei toepassingen. Dit varieert van gevelreclame tot een reclamezuil of reclamebord.

Een extra toegevoegde waarde van outdoor led schermen in de publieke buitenruimte is dat de advertentieruimte een bepaalde advertentiewaarde kan hebben. Wij kunnen ondersteuning bieden bij het vermarkten van de beschikbare reclame-/advertentieruimte. Op deze wijze kan een verdienmodel gerealiseerd worden op dit digitale object en kan een investering gaan renderen.

Modulaire en dus flexibele maatvoeringen

Flexibele contentinvulling door afwisselende reclame uitingen

Geschikt voor o.a. gevelreclame, reclamemasten, billbaords & digitaal straatmeubulair

Extreem hoge lichtopbrengst en daarmee een extreem hoge attentiewaarde

Breed inzetbaar voor diverse doeleinden en gerichte communicatie

Onderhoudsvriendelijk product

Diverse & flexibele montagetoepassingen

Gebruikerservaring

‘Met dit groot formaat outdoor led scherm zijn wij instaat om buiten onze eigen reclame uitingen, exposure naar onze klanten aan te kunnen bieden. Een toegevoegde waarde op verschillende vlakken voor ons bedrijf.’

Eric Groenendijk – Verhuurbedrijf Zuid-Holland

“De hoge lichtopbrengst en flexibele contentinvulling

resulteert in hoge attentiewaarde” 

Heeft u nog vragen of wilt u graag gratis advies ontvangen bij uw mogelijke aankoop?
Binnen één minuut kunt u een verzoek bij ons indienen en dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Adviesgesprek
aanvragen

Offerte
aanvragen