Videowall

Videowall van LED

Met een video of LED wall heeft u de ideale mogelijkheid om uw videofilmpjes, promotiefilmpjes, animaties of activiteiten aan een groot publiek te tonen. Met de ontwikkelingen in LED verlichting, is deze techniek op verschillende manieren toegepast in reclame, promotie en presentatie doeleinden. Een videowall is een opvallende en zeer effectieve manier om uw commercials en communicatie boodschappen te verkondigen.

De mogelijkheden

Een videowall is goed inzetbaar op strategische plaatsen en (winkel)centra waar u de aandacht van voorbijgangers weet te trekken op een leuke en aantrekkelijke manier. Ook bij grote evenementen, festivals, sportwedstrijden en conferenties wordt vaak een Outdoor LED scherm of een grote wall gebruikt om bezoekers te entertainen, mee te laten kijken of om tussendoor reclame te presenteren.

Kijk ook voor de mogelijkheden van een LED scherm leasen.

Is een videowall alleen voor grote LED schermen?

Afhankelijk van uw wensen kunt u zelf bepalen hoe klein of groot u de videowall wilt hebben. Het voordeel is dat deze zowel als outdoor en indoor LED scherm gebruikt kan worden. Een videowall is er van klein formaat tot megagrote schermen. Ook bij grote afstanden kunnen mensen alles haarscherp bekijken en meebeleven. Met een videowall heeft u een groot speelveld die u geheel naar uw eigen voorkeuren kunt inrichten, afhankelijk van het doel waarvoor u het scherm wilt inzetten.

De voordelen van een videowall

Alle ruimte voor creativiteit en originaliteit
Een ledwall is energiezuinig in gebruik
Door de hoge pixeldichtheid krijgt u hoge kwaliteitsbeelden
Ideaal om in te zetten bij festiviteiten en evenementen
De mooiste presentaties aan een groot publiek kunnen tonen

Videowall

Juist wanneer de kijkafstand en dus ook de afmeting van een videowall groter wordt, biedt LED techniek grote voordelen.  Door de hoge helderheid, functionaliteit en pixelinstelling, is een wall uitermate geschikt voor buitengebruik. Juist doordat de afmeting en vorm erg variabel zijn, worden dergelijke grote led schermen ook voor pleinen en op of tegen grote gebouwen gemonteerd. Zo zijn uw boodschappen of videofilmpjes voor een zeer grote doelgroep bereikbaar. Wij denken graag met u mee om tot een passend ontwerp te komen.

Laat u goed adviseren en ga niet zomaar ogenschijnlijk leuke ledscherm aanbiedingen kopen! Heeft u vragen over een ledscherm? Wij staan graag voor u klaar!

Gratis advies ontvangen?

Heeft u nog vragen of wilt u graag gratis advies ontvangen bij uw mogelijke aankoop? Binnen één minuut kunt u een verzoek bij ons indienen en dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Little LED is uw specialist in ledschermen kopen van hoge kwaliteit en duurzaamheid!
Little LED is uw specialist in ledschermen van hoge kwaliteit en duurzaamheid! Wij gaan graag met u in gesprek!