Digitale desinfectiezuil helpt de 1,5m maatschappij een handje.

Het zijn bijzondere tijden in de wereld. De lockdown en de 1,5m maatschappij zijn woorden die het dagelijkse nieuws domineren. Het zal even wennen worden, maar een ieder van ons zal zijn bijdrage uiteindelijk gaan leveren aan ‘het nieuwe nu’.

Het is opgevallen dat de afgelopen periode communicatie belangrijker is dan ooit en de verwachting is dat deze behoefte komende jaren verder zal gaan ontwikkelen. Vragen als ‘hoe kan ik mijn bezoekers en personeel snel en goed informeren bij veranderingen?’, ‘Hoe voorkom ik dat mijn locatie een bron van besmetting wordt?’. Lastige vragen waar ieder zijn antwoord op zal moeten vinden.

Veel organisaties hebben moeite ondervonden bij het adequaat inspelen op de nieuwe behoeften, juist daar kunnen we nu wat aan veranderen, aldus Timothy Everaers van Little Led. Wij zijn op zoek gegaan naar een dynamische en snelle manier om duurzaam in te spelen op de veranderingen. Wij hebben veel onderzoek gedaan in Nederland en daarbuiten en merken dat met name de combinatie van hygiëne en informeren populair zijn, daarom hebben wij die combinatie geprobeerd samen te brengen in een handige betaalbare multifunctionele oplossing.

Onze oplossing is een ‘Hand-desinfectiezuil met Touch monitor’. Op het 56 cm touch scherm is het eenvoudig om zaken als ‘huisregels’ of andere informatie met bezoekers te delen en eenvoudig zelf aan te passen. De bewegende beelden trekken meer aandacht dan stickers en ander analoog materiaal en met de eenvoudig navulbare desinfectie dispenser is het eenvoudig om het besmettingsrisico al direct bij de entree te beperken.

Doordat de zuil aanpasbaar is, zal deze na de Coronacrisis ook zijn waarde als informatiedrager blijven behouden. De aantrekkelijke prijs vanaf €1.450,- per stuk of vanaf €39,50 per maand maakt deze oplossing zeer toegankelijk!

De zuil is echt Nederlands fabricaat en leverbaar als sta- en wandmodel. Het is eenvoudig om de zuil aan te passen aan eigen huisstijl en kleurstelling als dit gewenst is. De zuil is goed leverbaar met beperkte levertijd.

Wilt u uw klanten en medewerkers de noodzakelijke bescherming bieden in deze snel veranderende tijden en behoeften dan helpen de digitale desinfectiezuilen van Little Led u een handje. Neem vrijblijvend contact op met Little Led voor deze multifunctionele oplossing voor een verrassend scherpe prijs en snelle levertijd.

Download hier de brochure:

Heeft u nog vragen of wilt u graag gratis advies ontvangen bij uw mogelijke aankoop?
Binnen één minuut kunt u een verzoek bij ons indienen en dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Adviesgesprek
aanvragen

Offerte
aanvragen