Gevelreclame

Gevelreclame met LED verlichting

Wilt u met gevelreclame klanten naar uw bedrijf lokken, uw producten verkopen of uw branding versterken? Reclame is er in alle soorten en maten. Als uw bedrijf graag moderne reclamemiddelen in zet, om potentieel geïnteresseerd kopers naar binnen te lokken of alle aandacht op uw pand te vestigen is een outdoor LED scherm precies wat u nodig heeft.

Wat wilt u op uw gevelbord van LED laten zien?

Met behulp van de bijgeleverde software toepassingen bij een LED gevelbord, kunt u naar wens uw gevelreclame geheel naar eigen wens vorm geven. Met een normaal uithangbord heeft u vaak maar 1 keuzemogelijkheid die standaard wordt vertoond. Met gevelreclame via een LED scherm heeft u veel meer mogelijkheden om uw bedrijfslogo af te wisselen met kleurrijke foto’s, pakkende slogans, animaties en video’s. Acties die in het oog moeten springen, zullen zeker een veel hogere kijkwaarde krijgen.

Waar moet u rekening mee houden bij een gevelbord?

Het goed inzetten van gevelreclame is mede afhankelijk van het doel en de locatie van uw bedrijfspand. Daarbij letten wij op de afmeting, constructie, kijkafstand, pixel afstand en de wijze waarop u het zelf vanuit uw bedrijf kunt aansturen. Het LED scherm wordt door ons zelf gemonteerd en met bijbehorende apparatuur en software geïnstalleerd, waarbij u zelf of één van uw medewerkers deze vorm van reclame kan managen.

De voordelen van LED gevelreclame

Gevelborden van LED hebben de toekomst
LED gevelreclame is heel energiezuinig in gebruik
Handig en makkelijk met de software te managen
Met opvallende slogans, acties en lokkers in te zetten
Door de verlichting valt uw reclame veel beter op

Gevelreclame met LED verlichting

Of u nou een groot of klein bedrijf hebt, voor Little LED maakt dit niet uit. Wij zorgen er voor dat uw bedrijfspand, winkel, restaurant of uitgaansgelegenheid een hogere aantrekkingskracht krijgt voor uw bezoekers en klanten. Gevelreclame van LED valt zowel overdag als ’s nachts op. Wij bieden u de mogelijkheid om van uw pand een waar visitekaartje te maken met een hoge aantrekkingskracht. Little LED adviseert u dan ook graag over alle mogelijkheden van gevelreclame met LED verlichting.

Gratis advies ontvangen?

Heeft u nog vragen of wilt u graag gratis advies ontvangen bij uw mogelijke aankoop? Binnen één minuut kunt u een verzoek bij ons indienen en dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Little LED is uw specialist in ledschermen kopen van hoge kwaliteit en duurzaamheid!
Little LED is uw specialist in ledschermen van hoge kwaliteit en duurzaamheid! Wij gaan graag met u in gesprek!