Videowall van LED

Met een video of LED wall heeft u de ideale mogelijkheid om uw videofilmpjes, promotiefilmpjes, animaties of activiteiten aan een groot publiek te tonen. Met de ontwikkelingen in LED verlichting, is deze techniek op verschillende manieren toegepast in reclame, promotie en presentatie doeleinden. Een videowall is een opvallende en zeer effectieve manier om uw commercials en communicatie boodschappen te verkondigen.

De mogelijkheden

Een videowall is goed inzetbaar op strategische plaatsen en (winkel)centra waar u de aandacht van voorbijgangers weet te trekken op een leuke en aantrekkelijke manier. Ook bij grote evenementen, festivals, sportwedstrijden en conferenties wordt vaak een Outdoor LED scherm of een grote wall gebruikt om bezoekers te entertainen, mee te laten kijken of om tussendoor reclame te presenteren.

Kijk ook voor de mogelijkheden van een LED scherm leasen.

Is een videowall alleen voor grote LED schermen?

Afhankelijk van uw wensen kunt u zelf bepalen hoe klein of groot u de videowall wilt hebben. Het voordeel is dat deze zowel als outdoor en indoor LED scherm gebruikt kan worden. Een videowall is er van klein formaat tot megagrote schermen. Ook bij grote afstanden kunnen mensen alles haarscherp bekijken en meebeleven. Met een videowall heeft u een groot speelveld die u geheel naar uw eigen voorkeuren kunt inrichten, afhankelijk van het doel waarvoor u het scherm wilt inzetten.

Gratis advies ontvangen?

Heeft u nog vragen of wilt u graag gratis advies ontvangen bij uw mogelijke aankoop? Binnen één minuut kunt u een verzoek bij ons indienen en dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Little LED is uw specialist in ledschermen kopen van hoge kwaliteit en duurzaamheid!
Little LED is uw specialist in ledschermen van hoge kwaliteit en duurzaamheid! Wij gaan graag met u in gesprek!