Een led scherm leasen kan een goede oplossing zijn om toch gebruik te kunnen maken van moderne communicatiemiddelen die u zou willen inzetten, zonder dat u ineens een grote investering moet doen. Little LED kan als LED specialist diverse led schermen leveren, waarbij wij samen kijken hoe u hiermee het beste uw doel bereikt.

Indoor LED scherm voor informatie, voorlichting en videofilms

Zou u graag op een dynamische en duidelijke manier uw boodschappen, mededelingen en berichten aan wandelend, wachtend en geïnteresseerd publiek willen verkondigen? Een indoor led scherm is dan een perfect medium om op een heldere en duidelijke manier de informatie mee te delen. Er zijn verschillende soorten LED schermen voor indoor gebruik en ze zijn er in allerlei vormen en maten. Van klein naar mega-groot. Om het u gemakkelijk te maken, kunt u bij Little LED ook een LED scherm leasen.

Outdoor LED scherm voor reclame, promotievideo’s en animatie

Een outdoor LED scherm heeft diverse toepassingen voor bezoekers en passanten om de aandacht op uw bedrijf, commercials, promotiefilmpjes en tekstuele boodschappen te richten. Dit kan een relatief klein scherm zijn, maar ook een mega-grote videowall. Alle schermen kunnen worden geleverd als één complete unit voor permanente installatie of modulair worden opgebouwd. Omdat dit financieel best wel een investering is, bieden wij een lease van LED schermen als mogelijkheid.

Meer informatie?

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Waar wilt u advies over krijgen?

  Anti spam: wat is 4+7?

  Een aantrekkelijk alternatief voor een LED scherm kopen
  U hoeft niet in één keer een grote investering te doen
  De kosten kunnen hiermee gespreid worden
  Een leaseformule met een vooraf besproken periode
  Een aankoopoptie na de laatste leasetermijn
  Kunnen profiteren van moderne communicatiemiddelen

  Wat kost een scherm leasen?

  U kunt bij ons al een LED scherm leasen vanaf 250 euro exclusief btw per maand. Dit is mede afhankelijk van het aantal termijnen bijvoorbeeld 12 of 60 maanden. De uiteindelijke kosten worden mede bepaald door de grootte van het scherm, de randapparatuur, installatiekosten en bijgeleverde software. Rekening houdend met uw wensen, mogelijkheden en doelstellingen, zullen wij u altijd een scherpe offerte kunnen bieden.

  Laat u goed adviseren en ga niet zomaar ogenschijnlijk leuke ledscherm aanbiedingen kopen! Heeft u vragen over een ledscherm? Wij staan graag voor u klaar!

  Heeft u nog vragen of wilt u graag gratis advies ontvangen bij uw mogelijke aankoop? Binnen één minuut kunt u een verzoek bij ons indienen en dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

  Little LED is uw specialist in ledschermen kopen van hoge kwaliteit en duurzaamheid!
  Little LED is uw specialist in ledschermen van hoge kwaliteit en duurzaamheid! Wij gaan graag met u in gesprek!