Reclameborden in LED verlichting

Bent u op zoek naar reclameborden LED die op een pakkende en aantrekkelijke manier de aandacht van voorbijgangers en potentiële kopers weten te trekken? Met een LED reclamebord weet u zeker dat uw boodschap, promotiefilm, reclameleus of animatie opvalt. Daarmee vergroot u de naamsbekendheid van uw bedrijf en natuurlijk ook het product of de reclame actie die u in de spotlight wilt zetten voor een groot publiek.

Reclameborden LED heeft toekomst

Een reclamebord is bedoeld om op te vallen. Met een LED reclamebord bereikt u zeker uw doel. LED lichtreclame is een ware eyecatcher voor uw bedrijf of product. Als duurzame vorm van reclameverlichting, kan een reclamebord van LED voor zowel een  indoor LED scherm als outdoor LED scherm gebruikt worden. Met een reclamebord van LED heeft u ongekende mogelijkheden om uw boodschap te laten opvallen. Veel meer dan een statisch reclamebord met alleen tekst of foto dat kan. Met een spetterende animatie of promotiefilmpje creëert u een ‘wauw’ effect en dat wilt u natuurlijk wel bereiken met uw reclamecampagnes.

Reclameborden LED vergroten uw omzet

Een paar voorbeelden waarmee u met behulp van een LED reclamebord uw doelgroep direct tot actie kunt aanzetten:

  • U heeft een wegrestaurant en u wilt hongerige automobilisten laten weten wat de lunch van de dag is. Ook leuk is een spetterende actie voor een diner tussen 17.00 en 20.00 uur die u gelijk op uw reclamebord duidelijk kunt maken. Met de bijgeleverde software kunnen wij u adviseren welke commerciële mogelijkheden een reclamebord met LED voor uw etablissement heeft. Succes verzekerd!
  • In een druk winkelcentrum een weekendactie vertonen die alleen op vrijdag en zaterdag geldt. Voorbijgangers en kooplustige klanten worden dan sneller uw winkel ingelokt.
  • Afstappen van een traditionele reclameboodschap en iets unieks bedenken, waarmee u potentiële klanten op een hele leuke manier naar uw bedrijf trekt of die naar wens uw website bezoeken en daar een online bestelling plaatsen.
  • Een bekend probleem van uw klanten benoemen en hiervoor uw meest creatieve oplossing bedenken, d.m.v. een pakkende foto, slogan of credo die u aan winkelend publiek presenteert bij een bushalte, treinstation of vliegveld.

Als LED scherm specialist denkt Little LED graag met u mee. Samen met u onderzoeken wij de meest ideale oplossingen voor uw reclamebord(en). Zowel op technisch vlak als met ons creatief brein, zodat wij de uitstraling, vindbaarheid en naamsbekendheid van uw bedrijf kunnen vergroten en verduidelijken.

Ook met een gevelreclame heeft u diverse mogelijkheden met LED verlichting, om voorbijgangers en gerichte bezoekers voor een leuke actie, mededeling of aanbieding enthousiast te maken. Ons marketingteam denkt hierin graag met u mee!

Gratis advies ontvangen?

Heeft u nog vragen of wilt u graag gratis advies ontvangen bij uw mogelijke aankoop? Binnen één minuut kunt u een verzoek bij ons indienen en dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Little LED is uw specialist in ledschermen kopen van hoge kwaliteit en duurzaamheid!
Little LED is uw specialist in ledschermen van hoge kwaliteit en duurzaamheid! Wij gaan graag met u in gesprek!