Ledreclame is een optie die u wellicht overweegt om uw communicatieboodschappen op een dynamische manier aan uw doelgroep en/of potentiële klanten te tonen. Wilt u als organisatie meer rendement uit uw (marketing) activiteiten halen, een grotere naamsbekendheid genereren en meer zichtbaarheid van uw diensten of producten, dan zijn ledschermen een goede investering om uw doelen te bereiken.

Led scherm kopen!

Laat u goed adviseren en ga niet zonder meer in op een ogenschijnlijk leuke aanbieding! Goede ledreclame met een lange levensduur en optimale functionaliteiten, brengt u meer dan een ledscherm met beperkte opties die uiteindelijk het doel missen. Soms kan goedkoop dan toch duurkoop zijn. Als sparringpartner en specialist in LED-schermen kunnen wij u alle ins en outs vertellen over de toepassingen, inzet en prijzen zodat u koopt wat u nodig heeft.

Welke type ledschermen passen bij uw doelstelling?

Afhankelijk van uw doelstelling, locatie, budget en communicatiemiddelen, bekijken wij samen welke kwaliteit uw LED-scherm moet hebben om uw boodschap zo helder en duidelijk mogelijk over te brengen. LittleLED adviseert u vanaf het eerste contact, want het aanschaffen van LED-schermen doet u ook niet elke dag. Daarom denken wij graag met u mee, zodat we altijd de beste oplossing voor uw communicatie boodschappen kunnen voorstellen.

Bent u op zoek naar reclameborden van leds die op een pakkende en aantrekkelijke manier de aandacht van voorbijgangers en potentiële kopers weten te trekken? Met zo’n reclamebord weet u zeker dat uw boodschap, promotiefilm, reclameleus of animatie opvalt. Daarmee vergroot u de naamsbekendheid van uw bedrijf en natuurlijk ook het product of de reclame actie die u in de spotlight wilt zetten voor een groot publiek. Als duurzame vorm van reclameverlichting kan een reclamebord van LED zowel als indoor oplossing als outdoor oplossing gebruikt worden.

Een andere optie is om met gevelreclame klanten naar uw bedrijf te lokken, uw producten te verkopen of uw branding te versterken. Gevelreclame is er in alle soorten en maten. Als uw bedrijf graag moderne reclamemiddelen inzet, om potentieel geïnteresseerde kopers naar binnen te lokken of alle aandacht op uw pand te vestigen dan is gevelreclame echt iets voor u! Met behulp van de bijgeleverde software toepassingen bij een LEDgevelbord, kunt u naar wens uw gevelreclame geheel naar eigen wens vorm geven.

Met een videowall heeft u de ideale mogelijkheid om uw videofilmpjes, promotiefilmpjes, animaties of activiteiten aan een groot publiek te tonen. Met de ontwikkelingen in lichtreclame, is deze techniek op verschillende manieren toegepast in reclame, promotie en presentatie doeleinden. Een videowall is een opvallende en zeer effectieve manier om uw commercials en communicatie boodschappen te verkondigen.
Een videowall is goed inzetbaar op strategische plaatsen en (winkel)centra waar u de aandacht van voorbijgangers weet te trekken op een leuke en aantrekkelijke manier. Ook bij grote evenementen, festivals, sportwedstrijden en conferenties wordt vaak een outdoorscherm of een grote videowall gebruikt om bezoekers te entertainen, mee te laten kijken of om tussendoor reclame te presenteren.

Meer informatie?

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Waar wilt u advies over krijgen?

  Anti spam: wat is 4+7?

  Welke verschillende soorten ledschermen zijn er?

  LED-schermen zijn er in allerlei maten en vormen. Afhankelijk van uw behoefte en de locatie waar de schermen geplaatst worden, worden ze modulair geleverd. Elk scherm is opgebouwd uit afzonderlijke led lampjes die licht uitstralen. Deze vorm van verlichting is dus ideaal voor opvallende reclame ledschermen die de aandacht moeten trekken. U kunt ze in vierkante, rechthoekige, ronde of gebogen vorm krijgen. De kwaliteit, duurzaamheid en het formaat kunnen sterk wisselen. Voor u zich waagt aan een dergelijke aankoop, is het belangrijk dat u goed geadviseerd bent.

  Door middel van een goed gesprek proberen wij altijd om maatwerk oplossingen te leveren. Maatwerk kan in onze ogen niet geleverd worden zonder een goed beeld van uw organisatie en locatie. Om die reden komen wij altijd eerst op locatie voor een kennismaking met uw organisatie en een inventarisatie van de wensen en mogelijkheden.

  Moderne uitstraling van uw bedrijf
  Uw bedrijf zichtbaar maken voor een groot publiek
  Led-scherm: een éénmalige investering met duurzaam resultaat.
  Geen papieren rompslomp in uw administratie en contracten
  Helder inzicht in de kosten voor uw marketingbudget
  Een passend scherm voor de juiste prijs

  Wat kosten ledschermen?

  Gezien de grote variatie in aanbod en prijzen, is elk project maatwerk. De prijzen van led schermen variëren nogal, maar bij LittleLED weet u in elk geval zeker dat u de beste aanbiedingen krijgt met de grootste service en nazorg.

  Een LED scherm kopen is maatwerk. De uiteindelijke kosten worden mede bepaald door de grootte van het scherm, de randapparatuur, installatiekosten en bijgeleverde software. Rekening houdend met uw wensen, mogelijkheden en doelstellingen, zullen wij u altijd een scherpe offerte bieden.

  Laat u goed adviseren en ga niet zomaar ogenschijnlijk leuke ledscherm aanbiedingen kopen! Heeft u vragen over een ledscherm? Wij staan graag voor u klaar!

  LittleLED bestaat uit een team van enthousiaste marketing-, ICT- en technische specialisten met veel kennis en ervaring in de mogelijkheden van ledreclame. Wij zijn continu bezig met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ledverlichting en de exploitatie van in- en outdoor toepassingen Op deze manier houden wij trends in de gaten en kunnen wij snel inspelen op de vraag in de markt. Goed ingezette ledreclame met de juiste communicatieve boodschappen, past goed binnen uw marketingplan en doeleinden.

  Wij van LittleLED staan voor oprechte passie en samenwerking, waarbij de wensen en toepasbaarheid van een klant belangrijker zijn dan het plaatsen van het grootste of duurste ledscherm.

  Heeft u nog vragen of wilt u graag gratis advies ontvangen bij uw mogelijke aankoop? Binnen één minuut kunt u een verzoek bij ons indienen en dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

  Led scherm kopen? Laat u goed adviseren en ga niet zonder meer in op een ogenschijnlijk leuke ledscherm aanbieding! Wij staan graag voor u klaar!
  Laat u goed adviseren en ga niet zonder meer in op een ogenschijnlijk leuke ledscherm aanbieding!